vaasasta ruotsiin laivalla


Vaasa – Uumaja Lautta – Varaa matkasi Vaasa – Uumaja …
Vaasasta on 8 viikoittaista lauttaa Uumajaan. Ylityksen kesto on noin 4 tuntia. Uumaja opas Ruotsin Uumajan kaupunki sijaitsee Pohjois-Ruotsissa, Uumajanjoella …
Katso lisää sivuilla

 

Vaasa-Umeå laivalla – Yleistä matkailusta pohjoismaissa …
Vaasa-Umeå laivalla; … tilaa siellä ainakin on..kesemmällä tuli mentyä auton kanssa yli..hinta oli aika kova verrattuna muihin ruotsiin risteileviin paatteihin..
Katso lisää sivuilla

 

Helsinki–Tukholma-risteily – Valitse matka | Viking Line
Viking Linen Helsinki–Tukholma-risteily on rentouttava miniloma, jolla vietetään kaksi ihanaa iltaa laivalla. … valitse hotellipaketti Ruotsiin.
Katso lisää sivuilla

 

Silja Line | Päivyri
Laivalla Ruotsiin. Äiti huokaisi helpotuksesta, kun torstaiaamuna avasi verhot: ulkona ei juurikaan tuullut. Illalla oltiin nimittäin lähdössä laivalla Ruotsiin.
Katso lisää sivuilla

 

Lautat maasta Suomi maahan Ruotsi. – Laivamatkat netissä …
Osoitteessa directferries.fi voit vertailla ja varata lauttoja maasta Suomi maahan Ruotsi kaikilla reiteillä ja Euroopan johtavilla lauttayhtiöillä online-tilassa.
Katso lisää sivuilla

 

Laivalla Vaasasta Uumajaan? | Aihe vapaa | Vauva
laivalla Vaasasta Uumajaan monta kertaa 80- ja 90-luvuilla. Mutta nythän kyseistä reittiä ei enää kulje kuin RG lines, eli laiva ei tarjoa kovin hienoja …
Katso lisää sivuilla

 

Laivalla Ruotsiin. Laiva kammoinen ihminen ja …
Voi mennä Vaasasta nopeasti yli ja nukkua Uumajassa hotellissa. Kommentoi. 0. Ilmianna. Jaa … pitäisi matkata Ruotsiin laivalla, koska auto saatava mukaan.
Katso lisää sivuilla

 

Laivamatkat netissä, ruotsi, tallinna, saksa, puola …
Laivalla. Ota ennen matkaasi selvää millaista lautalla on. Laivaoppaat, videot & arvostelut. Pysy ajantasalla. Tule juttelemaan kanssamme matka-chatissa ja kuule …
Katso lisää sivuilla

 

Vieläkö Vaasassa laiva kulkee? – Vaasa – Suomi24 Keskustelut
Kulkeeko Vaasasta Ruotsiin vielä laiva? Silloin oli nastaa kun Sundsvalliinkin asti pääsi laivalla ja Siljakin vähän panosti reittiin kun oli se Festival.
Katso lisää sivuilla

 

Uumaja – Vaasa Lautta – Varaa matkasi Uumaja – Vaasa …
Vaasasta on 8 viikoittaista lauttaa Uumajaan. Ylityksen kesto on noin 4 tuntia. Saa ainutlaatuiset tarjouksemme sähköpostiisi. Invalid Email.
Katso lisää sivuilla