pietarin metro


Pietarin metro – VisitPietari.fi – Matkaoppaasi Pietariin
Pietarin metro. Pietarin metro on nopein tapa liikkua keskustassa ja esikaupunkialueella. Varsinkin ruuhka-aikana matkustus on nopeaa, helppoa ja joustavaa.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin metro – Pietariopas.fi
Pietarin metro on kätevä tapa liikkua pitempiä matkoja. Metroasemat ovat myös arkkitehtuuriltaan upeita.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin metro – Pietari – Suomi24 Keskustelut
Muutama vuosi sitten puhuin Pietarin metron suunnittelijan kanssa metrotunnelin ongelmista. Hän kertoi, että koillinen metron tunneli on ollut sortuneena useita vuosia.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin metrot | Zerkalo
Pietarin metrolla pääset nopeasti ja edullisesti paikasta toiseen. Metro kulkee aamukuudesta puoleen yöhön asti eikä junia tarvitse kauaa odotella.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin tarjoukset – VR – VR: Junaliput verkkokaupasta …
Pietarin tarjoukset. MM-kisamatka 17.-18.5.2016 Pietariin; … Ota metro Vosstanijan asemalle, missä muotiputiikit ja markkinahumu odottavat löytäjäänsä.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin julkinen liikenne | Tripsteri
Pietarin julkinen liikenne. Pietarin metro. Bussit, Raitiovaunut, Johdinautot ja Reittitaksit. Vesibussit, Kaupunkipyörät
Katso lisää sivuilla

 

Pietari – lennot, hotellit ja matkavinkit
Metro ja näyttävät metroasemat. … Soisen maaperän vuoksi Pietarin metro kulkee hyvin syvällä, ja valtavan pitkissä liukuportaissa tärväytyy aikaa.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin metro | yle.fi
Taskuvarkaat veivät lompakon Pietarin metrossa. Äkkiä poliisin puheille – ja mitä sitten tapahtui? Onko Venäjällä hyvis sittenkin pahis?
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin julkinen liikenne – metro, bussi vai taksi?
Pietarin metroverkko on kattava ja sopii hyvin pidempiin siirtymisiin, mutta ydinkeskustan alueella pysäkkien välit ovat pitkät. Bussien käyttäminen on vaikeaa.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin metrokartta | russianexpert
Monikertaviisumi alk. 139,- 12 kk toimitusaika 4-6 viikkoa Monikertaviisumi 159,- 12 kk toimitusaika 2 viikkoa Monikertaviisumi 260,- 24 kk toimitusaika 2 viikkoa
Katso lisää sivuilla