pietari hintataso


Pietari | VENÄJÄ | EUROOPPA | Matkakohteet | Matkailu …
Pietari. Pietari on länsimaisen Venäjän näyteikkuna, sen pohjoinen venetsia, … Hintataso yllätti, kovin halpaa Pietarissa ei ollut.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin hintataso – Lily matkustaa | Lily.fi
Pietari pitää kokea sivukujilla ja lähiokaupoissa, laitakaupungin toreilla ja ostamalla kaikenkirjavista kioskeista suolapähkinöitä ja Baltika-kaljaa.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin hintataso – Pietari – Suomi24 Keskustelut
Millainen hintataso Pietarissa on esimerkiksi kenkien ja vaatteiden suhteen? Eli kannattaako shoppailureissu Pietarissa? Onko edullisempaa kuin Suomess…
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin hintataso, rahanvaihto ja juomaraha – Kerran …
Pietarin hintataso ehti jo nousta melkein Suomen tasolle, kunnes rupalan romahdus teki kaupungista jälleen edullisen. Valuutta kannattaa vaihtaa Pietarissa.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin hintataso | Eurooppa | Kysy matkailusta …
Pietarin hintataso. 22.8.2002 11:11 Eurooppa. Millainen on Pietarin hintataso? Saisiko esimerkkejä eri tuotteista … Pietari on yleisesti edullisempi kuin Moskova.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin parhaat ravintolat ja hintataso. – Hop On Hop Off
PMI BAR /fine dining €€€ Tämä ravintola on aivan mieletön. Kävimme siellä useasti ja joka reissu sinne on päästävä. Suomalaisittain hintataso on…
Katso lisää sivuilla

 

Pietari – Suomi24 Keskustelut
Pietari; Pietari. Keskustele matkoista Pietariin. ALOITA UUSI KESKUSTELU. … Entä hintataso Suomeen verrattuna? En ole koko maassa koskaan käynyt, joten . 1
Katso lisää sivuilla

 

Venäjän hintataso – Yleistä Venäjästä – Suomi24 …
Venäjän hintataso; Venäjän hintataso … Pietari on maailman ainoa monumentaalinen metropoli Suomen naapurissa – vain puolen päivän matkan päässä.
Katso lisää sivuilla

 

Pietarin matkakokemukset ja vinkit | Napsu
Pietari kärsii aivan turhaan Leningradin … mutta noutopöydästä ja sen monipuolisuudesta pidimme enemmän.Hintataso kohtuullinen ja henkilökunta …
Katso lisää sivuilla

 

Pietari – lennot, hotellit ja matkavinkit
Pietari on metropoli aivan suomalaisten naapurissa. Tsaarinaikaisen loistokkuutensa säilyttänyt kaupunki hellii etenkin taide- ja kulttuurimatkailijaa.
Katso lisää sivuilla