allegro matka aika


Pietarin tarjoukset – VR – VR: Junaliput verkkokaupasta …
Allegro-junan matka-ajat Pietariin: Helsingistä 3,5 h, Lahdesta 2 h 45 min, … Hyödynnä matka-aika. Matkan aikana voit vaikkapa lukea, nukkua tai syödä.
Katso lisää sivuilla

 

Junalla Venäjälle – VR – VR: Junaliput verkkokaupasta …
Voit matkustaa Venäjälle Allegro-junalla, jonka matka-aika Pietariin on alle 3,5 tuntia. Moskovaan pääset yön yli Tolstoi-junalla.
Katso lisää sivuilla

 

Venäjän-liikenteen aikataulut – VR
Edestakaisia Allegro-vuoroja on päivittäin neljä, joten päivämatka Pietariin on entistäkin helpompi tehdä. Matka-aika Pietariin on nyt alle 3,5 tunnin.
Katso lisää sivuilla

 

VR: Junaliput verkkokaupasta. Katso aikataulut ja osta …
Matka-aikoja; Interrail. Alennukset IR-kortilla; Interrail 60+ Näin hankit Interrail-kortin; Muutoksia kv. lippujen ostoon; … Allegro-vuorojen peruutuksia 28.–29.6.
Katso lisää sivuilla

 

Allegro-junalla Pietariin – Pietariopas.fi
Allegro-juna on nopea ja mukava tapa matkustaa Pietariin. Matka-aika Helsingistä on 3 tuntia 36 minuuttia. Sekä Suomen että Venäjän rajamuodollisuudet hoidetaan …
Katso lisää sivuilla

 

Juna-aikataulut – Allegro – Matka-Prima Futurist Oy
Aikataulu julkaistu stoumuksetta. Ajat ovat paikallisia aikoja. Talvikaudella Venäjän lähialueilla kello on tunnin edellä Suomen aikaa. Kesäaikana 27/3-29/10 …
Katso lisää sivuilla

 

Allegro – nopeasti ja mukavasti Helsingistä Pietariin
Yhteisellä matkalla gjljdljglkjldj Matkusta vaivattomasti alle 3,5 tunnissa Venäjälle Matkusta kätevästi junalla ja käytä koko matka-aika hyödyksesi …
Katso lisää sivuilla

 

Allegro-junaliikenne alkaa 12. joulukuuta – Rantapallo.fi …
Allegro-junaliikenne alkaa 12. joulukuuta. Nopea Allegro-junaliikenne Helsingin ja Pietarin välillä alkaa 12. joulukuuta. Matka-aika määräasemien välillä on …
Katso lisää sivuilla

 

Venäjän liikenne – VR – VR: Junaliput verkkokaupasta …
Allegro lippujen hinnat; Tolstoin aikataulut Moskovaan; Tolstoi-lippujen hinnat; Junaliput Eurooppaan. … Matka-aika Pietariin on alle 3 ja puoli tuntia!
Katso lisää sivuilla

 

VR:n ja Venäjän rautateiden Allegro-junalla kolmessa …
NOPEASTI PIETARIIN. VR:n ja Venäjän rautateiden operoima Allegro-juna avaa uuden aikakauden Helsingin ja Pietarin välisessä matkustamisessa.
Katso lisää sivuilla